Professioneel laswerk en metaalbewerking in RVS, Staal en Aluminium. Meubels/Stalen deuren,Industrieel interieur,Reparaties, Wij kunnen alles!

Projecten

We staan voor u klaar!


Klantenwens bespreken voor mogelijkheden

Neem contact op via mail, mobiel of Whatsapp en vertel mij uw laswens. Dit kan ook met een foto of simpele schets.

Uitwerken, details en tekening

Als de lasklus gaat om maatwerk zoals, stalendeuren, kozijnen, puien, meubels of constructiewerk dan maken we een afspraak om zelf in te meten en te verwerken in een tekening voor alle details helemaal naar uw smaak. Voor andere opdrachten kan een voorbeeld foto ( Bijvoorbeeld een leuk idee van Pinterest) of een simpele schets al voldoende zijn.

Reparatie of Herstelwerk

Voor reparatie en herstel laswerk kunt u heel goed bij mij terecht, of het nu gaat om grote hekwerken of een kleine kinderfiets is allemaal geen probleem. Ook heb ik de nodige ervaring in herstel- of reparatiewerk van auto, camper of motoren en de onderdelen daarvan. Neem hier gerust contact over en vraag naar de mogelijkheden.

Productie

Zodra alles is uitgewerkt en materiaal levertijd bekend is wordt de productie ingepland samen met u als klant om de gewenste leverdatum te overleggen. Ook kan ik u op de hoogte houden tijdens het proces met foto’s via whatsapp of u komt even langs de werkplaats.

Afhalen of bezorgen

Laswerk is gereed. Product kan worden afgehaald of bezorgd.

Goedendag! Ik ben Robin de Lasser uit Purmerend.


Lasser
Ik ben al 12 jaar actief als lasser en ben opgeleid in de vliegtuig industrie voor het lassen aan vliegtuig delen. Naast mijn baan op schiphol nu 8 jaar bezig met laswerkzaamheden buiten de vliegtuig industrie en daarmee veel verschillende projecten en klussen gedaan waaronder, staalcontructies, leidingwerk, hekwerken, meubels, stalendeuren en reparatie/herstel laswerk van auto’s, fietsen, hekjes, stoelen noem het maar op. Ook beheers ik alle lasprocessen voor alle materiaalsoorten staal, rvs, aluminium, titanium en andere exotische materialen. Mijn specialiteit ligt bij het Tig lassen, bij dit lasproces wordt een zeer hoge laskwaliteit bereikt en geeft een hele nette mooie uitstraling. Ik heb zelf een grote affiniteit met het industrieële interieur wat erg van deze tijd is waarbij veel staal en laswerk in verwerkt is, denk aan stalendeuren, stalenpuien en kozijnen, maar ook meubels waar ik veel creativiteit in kwijt kan, zoals tafels, onderstellen, stoelen, kasten en dressiors lampen.
Onze diensten